fbpx

OM BOOTSHAUS

P

RÄTT PASSION

För våra tjänster har vi valt kvalitet före kvantitet från dag ett. Och det finns en god anledning till det.

Vi är själva paddlare och vi älskar det vi gör. Att arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster gör vårt arbete bara roligare och våra tjänster bättre. Det ger oss gäster som dig, som efterfrågar kvalitet och får dem att lämna vår plats som nöjda kunder. Det är detta som får oss att le varje dag.

P

RÄTT BAKGRUND

‘Det finns en röd tråd i de flesta människors liv, och min har alltid varit paddlingen. ‘

Christian Dietz – Ägare Bootshaus

Christian har en bakgrund som racingkanotist, en magisterexamen i idrottsvetenskap och har arbetat hela sin karriär inom paddel- och turistbranschen i både Tyskland och Sverige. När företaget flyttade till Dalsland 2006 blev Bootshaus en premium-uthyrare för kanoter och kajaker i regionen.

RÄTT VAL

För att kunna erbjuda dig som gäst den naturupplevelsen och semesterkänslan du letar efter även framöver krävs det ett långsiktigt och hållbart arbete redan idag. Det är vår uppfattning av kvalitet.

I vår kanotuthyrning ger vi dig viktig information om du kan hålla påverkan på naturen minimalt unser din kanotresa, t.ex genom att använda lägerplatserna och respektera fågelskyddsområden. I våra FAQ hittar du många tips om hur du kan planera din kanotsemester, vad som är viktigt när du vistas i naturen, och var du kan handla lokalt under din resa.

Vi använder ekologisk tvål och tvättmedel, vilket är bra för dig som gäst och för miljön. Våra gäster ha möjlighet att källsortera sopor.

Vi är anslutna till hållbarhetsklivet, som är Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Läs mer om hållbarhetsklivet här.


TRÄNA HOS OSS

Om du paddlar på tränings- eller tävlingsnivå är du rätt hos oss: Dietz – Performance Paddling

Dietz – Performance Paddling är vårt varumärke för produkter och tjänster kring kanot racing, surfski och stand-up-paddleboarding. Du kan boka ett komplett träningsläger på vår lodge för att kombinera träning med semester. Vårt gym har allt du är bekant med från din kanotklubb.

Vår webbshop erbjuder ett stort utbud av produkter för paddelträning från toppmärken. Besök gärna vår webbutik.